Hvis du går med planer om at købe en ny bil er der flere gode forhandlere i Horsens og Skanderborg området.  At købe en ny bil er en stor beslutning for mange, biler i Danmark er meget dyre og det skyldes de afgifter der er på biler. Man skal således betale ikke mindre en 180 % i afgift for sin bil i forhold til hvor meget den koster i produktionsomkostninger. Så hvis den koster 100.000 kr. fra fabrikken kommer den i Danmark til at koste mindst 280.000 kr. før forhandlerne og andre har fået der del af kagen.

Vælg den rigtige bilforhandler

Når en bil således er sådan en stor investering er det også vigtigt at man sørger for at vælge den rette forhandler der kan give en den helt rigtige service og det skarpeste pris man kan få på markedet. Man kender bilsælgere som nogle hurtigt snakkende typer der vil sælge en hvad so helst så længe de kan tjene penge på det. Hvis den har fire hjul og et rat kan den sælges! Men sådan er alle bilforhandlere ikke, heldigvis er det et fåtal der er sådan. De fleste forhandlere af biler er klar over, at når en bil er sådan en stor investering her i Danmark er det noget de skal sørge for at sælge på en god måde så lunden er tilfreds med den betjening de får og derved er bliver de også mere villige til at ligge der surt optjente sparepenge ved den gode forhandler der forstår at sætte kundes behov øverst og give en rigtig god betjening og derved sørge for at kunden er tilfreds hele vejen igennem processen med at købe bil.

Der er også stor forskel på om man køber en brugt bil eller om man køber en ny bil, hvis man køber en brugt bil er det ekstra vigtigt at man er opmærksom på det ry bilforhandlerne har og om det er en man føler er ærlig og oprigtig. Dette kan man hurtigt føle på den måde han taler til en og måden han behandler en på. Hvis man er ude efter en ny bil er det vigtigt at man køber bilen ved er certificeret forhandler af det specifikke bilmærke man er ude efter, på den måde er man sikker på at garantien gælder og at forhandleren kan stå inde for det han eller hun sælger til dig.

Lokale bilforhandlere i Horsens og Kolding

Der er mange bilforhandlere af biler i området omkring Horsens og Kolding der er rigtig gode og kan anbefales. Hvis du bor i dette område kan det klart anbefales at du køber en bil hernede. Ved at du køber en bil i dit nærområde er du også sikker på at få en rigtig god betjening, da en lokalbilforhandler ved hvor vigtigt det er for ham at pleje og vedligeholde sit lokale kundegrundlag da de kan sikre ham en stabil indtjening over længere tid. Og et godt ry er den bedste reklame man kan få.

Kilde: http://allan-hansen.dk/