I januar 2014 havde cirka 75% af Danmarks befolkning adgang til 4G netværk. Snart er der et 5G netværk på vej, så find dit 4G abonnement, og vær fremtidssikret.

I Danmark får vi hele tiden af vide at 4G netværket er vigtigt i vores mobilabonnement, men hvorfor egentligt? For vi kan jo blive slået over 3G netværket. Dog er det ikke alle teleselskaber der har mulighed for at få koblet dig til 4G netværket.

Vi vil derfor anbefale at du gør hvad du kan for at få 4G netværket koblet til dit mobilabonnement. Derfor skal du selvfølgelig sørgefor at finde et mobilselskab der har

Det er derfor smartest at gå efter de større selskaber som Telia, TDC, 3, Telenor og Call Me. Mindre teleselskaber lejer sig nemlig for det meste ind på en af ovenstående selskabers netværk, og det er derfor også muligt at få 4G netværk hos dem. Det kan dog være at det er dyrere, da de også skal betale omkostninger til leje.

Fordelene ved at have 4G netværk er selvfølgelig at det er hurtigere og mere stabilt end 3G netværket. Derudover kan du med en smartphone og modtage flere og større filer med en 4G forbindelse. Derudover vil du også være mere produktiv i forhold til arbejde, og ikke mindst vil du være fremtidssikret.

I Danmark finder man generelt den bedste 4G dækning i de større byer. Det kan være større byer som København, dele i Nordsjælland, Århus og omegn, der er dækket helt fra Ebeltoft til Malling, Odense og Aalborg området er også. I Midt/Vestjylland, Sydsjælland, Sydjylland osv, er der hvor 4G netværket er længst bagud.

Bor du derfor i dele af de mindre dækkede områder i Danmark, kan det selvfølgelig være værd at overveje om 4G netværket også skal være i dit mobilabonnement. Generelt kan man dog sige, at telesleskaberne gør hvad de kan for at få netværket bredt så godt ud som muligt. Det er derfor altid en god ide.

telmodi.dk kan du nemt og enkelt finde alle de mobilselskaber i Danmark som tilbyder 4G netværket. 4G netværket er i dag hos de fleste teleselskaber, men find derfor også et billigere mobilabonnement i samme omgang, og spar penge samtidig med du opgradere din mobilpakke. På telmodi.dk er der udbydere fra hele Danmark, og du vil derfor nemt og enkelt kunne finde frem til et mobilabonnement der stemmer med dit forbrug, og som indeholder 4G netværk.