Hvis man skal finde en god maler, uanset hvor det er henne i Danmark, og om det så er i Hammel, Randers eller Viborg, så finder man ret hurtigt ud af, at der er mange muligheder for hvad man skal vælge. Det er ikke nødvendigvis så let at gøre, for det virker nok ikke til at der er den store forskel på de forskellige firmaer, men det kan altså godt gøre en forskel, om man bruger et firma frem for et andet. Der er nogle forskellige ting du skal kigge efter, når du prøver at finde ud af hvad det er for en maler du skal bruge, og i hvert fald nogle af de ting kommer til at blive beskrevet heri. Det kan nemlig være svært selv lige at finde ud af hvor man skal begynde henne, når man skal finde ud af, om et firma er værd at bruge tid på, eller om man bare skal lede videre.

Vi anbefaler denne maler.

Foreninger

En af de ting der godt kan gøre en forskel er, om firmaet er med i en forening af en slags, som forsøger at garantere nogle ting. Der er nemlig nogle foreninger af håndværkere, som forsøger at give dig en garanti for at arbejdet bliver gjort godt, eller måske at der er mulighed for at klage bagefter, på en anden måde end ved de firmaer, der ikke er med i en forening. Forhåbentlig er det ikke noget du får brug for, men det kan jo være, og så kan det være, at det er en god ide, at have en forening man kan gå til, hvor der er blevet stillet nogle krav til firmaet. Det er som sagt ikke sikkert, at det virker som om der er så meget forskel på firmaer, til at det er værd at arbejde for det her, men det kan der altså nemt være alligevel, for forskellen mellem firmaerne er jo ligeså stor som forskellen på de mennesker der driver dem, og jeg er sikker på at du også ville være enig i, at der er meget stor forskel på mennesker – Det er i hvert fald de flestes erfaring.

Holder de hvad de lover?

Det kan lyde som et lidt diffust spørgsmål, og det er heller ikke sikkert, at det er nemt at finde ud af, men det er noget der gør en forskel, for hvis de har lovet at de er færdige med at male på et bestemt tidspunkt, og så der går meget længere tid end det, eller de måske slet ikke kommer for at male, så kan det være en stor forstyrrelse. Ofte er det et stort arbejde at skulle male, så det er ikke noget man har lyst til skal vare for længe, men hvis ikke maleren kommer og får malet, kan man jo komme til at stå med alle sine ting i nogle andre rum i ret lang tid, før der bliver gjort noget ved det. Det er ikke noget der sker for mange, men det er virkelig ærgerligt når det sker.