Det kan ikke være for sjov, at Suzukis biler har været de mest populære herhjemme i Danmark over de seneste år. Så mange mennesker kan umuligt tage fejl. Suzuki har et godt ry, og det skyldes, at firmaet har kvaliteten i orden. I Danmark har den multinationale virksomhed et af de største og bedst dækkende net af forhandlere i forhold til andre producenter af samme varer. I 1996 kom Suzuki til landet, og siden da er det bare gået hurtigt, og i dag kan der prales med, at der er solgt over 150.000 biler i det danske land. Det er med til at gøre det til et af de største og stærkeste bilmærker i Danmark. Suzukis motorcykler er også rigtig populære herhjemme. Forhør dig hos din lokale Suzuki forhandler, hvor man kan få meget mere information om de forskellige former og farver, som de mange Suzuki-modeller har. Der findes forskellige slags biler til forskellige mennesker. Hvor nogle bile egner sig bedt til familier, egner andre sig bedst til unge uden børn. Også motorcyklerne er forskellige og har ikke alle samme karakteristika. Modellerne er specialiseret til forskellige formål, og derfor bør man tjekke terrænet, før man bestemmer sig for, hvilken type bil eller motorcykel, man skal have med hjem. Men en ting er sikkert: Der findes helt sikkert en model, der kan opfylde dit bil- eller motorcykelbehov. Hos Suzuki forhandleren, kan man være sikker på at finde sin drømmebil eller -motorcykel. Og er det en scooter, man leder efter, findes dette også fra Suzuki.

Mere end 100 års erfaring garanterer topkvalitet

Suzuki er en af de største og mest populære producenter af biler, motorcykler og scootere i hele verden. I det seneste år har Suzuki også været en af de mest købte bilmærker herhjemme i Danmark, hvor der er solgt mindst 150.000 biler. Oprindeligt er Suzuki japansk, og det i dag multinationale firma, kan trække sine rødder helt tilbage til 1909, hvor det første frø blev sået. I dag har den magtfulde virksomhed mere end 45.000 ansatte fordelt på 192 lande, og det gør dem til en af de største i verden. Derudover er der tale om en ekspertise og erfaring inden for køretøjsområdet, som er direkte resultat af mere end 100 års erfaring inden for området. Og det er jo med til at forklare, hvorfor lige Suzuki er så populær verden over. Firmaet producerer heller ikke kun biler, motorcyklere og scootere – de er også producenter af racerbiler, All Terrain Vehicles (AVT’ere), påhængsmotorer, forbrændingsmotorer, og endda kørestole.

Brugt er også godt

Suzuki fås selvfølgelig nyt, men det fås så sandelig også brugt. Hos mange Suzuki forhandlere, kan man skaffe sig en brugt model. Som første bil vil man måske foretrække noget splinternyt, men en brugt bil har helt bestemt også en charme og personlighed, som man ikke mærker ved en helt ny bil. Desuden er det jo et billigere alternativ til at købe en bil fra ny, og det er jo også en fordel for mange.