Hvis du kunne tænke dig at få lavet et nyt badeværelse, så kan du med fordel tage kontakt til en professionel blikkenslager. En blikkenslager beskæftiger sig primært med blikarbejde, hvilket selvfølgelig fremgår af navnet, men er ofte autoriserede inden for VVS-arbejde, hvor de kan lave og reparere afløbs- og vandinstallationer samt kloakker. En blikkenslager kan blandt andet også lægge metaltag på en carport eller lave tagrender. VVS er en forkortelse for varme, ventilation og sanitetsteknik. Tidligere var det en forkortelse for vand, varme og sanitetsteknik og det dækker over en bred vifte af områder og forskellige håndværk. Derfor er man ofte nødsaget til at kontakte en entreprenør, der kan tilbyde en totalløsning – lige fra tegning til et nyt og færdigbygget badeværelse. Blikkenslagere kan også yde professionel hjælp til vedligeholdelse af stort set alt inden for tagarbejde. Mange mennesker vælger at spare penge ved at undgå at skifte eller vedligeholder tagrender, hvilket kan være en dyr affære, da der kan opstå store skader.

Blikkenslager Fyn kan tilbyde dig en totalløsning

Har du ingen erfaring med håndværk eller blot ønsker at andre skal lave det hele for dig, så kan du kontakte en entreprenør og få et overslag eller tilbud på en totalløsning. En totalløsning kan føre dine idéer ud i livet og det er kun dig, der sætter begrænsningerne for, hvad der er muligt. Du kan få udfærdiget tegninger af eksperter, der samtidig har kendskab til de gældende love og hvilke godkendelser, der kræves fra myndighederne. Typisk kræver en totalløsning arbejdskraft fra flere forskellige faggrupper og derfor kan det være smart at kontakte en entreprenør, hvor alle disse faggrupper er vant til at arbejde sammen og entreprenøren nemt kan overskue og styre hele projektet. Det er desuden vigtig at dem, der bliver sat til at udføre arbejdet har de nødvendige autorisationer, da for eksempel kloakarbejde er ulovligt uden.

En Blikkenslager Fyn kan udføre opgaver inden for tagarbejde

Har du et gammelt tag eller nogle gamle tagrender, så kan det være, at det kræver noget vedligeholdelse eller eventuelt udskiftning. Her kan en blikkenslager hjælpe til. Med sin uddannelse og ekspertise indenfor arbejde med diverse metaller, har en blikkenslager styr på at opsætte og vedligeholde tagrender, nedløbsrør, tagbrønde med mere. Tagrender bliver ofte overset i forbindelse med vedligeholdelse af tag, men dette kan være en dyr fejltagelse. Tagrender er vigtige for at taget holder tæt og de sørger for, at vandet bliver ledt væk, så der ikke opstår skader. Som udgangspunkt bør man få ført eftersyn med sine tagrende cirka én gang om året, hvilket størstedelen af danskerne ikke får gjort. Tagrender kan også blive lavet i varmgalvaniseret stål, som er det stærkeste materiale, man bygger tagrender i. Som noget ekstra ser det også rigtig flot ud og der bliver typisk udstedt en garanti på flere år. Nogle tagrender er nødt til at loddes sammen, hvor andre kan blive limet sammen. Lim lyder måske ikke så holdbart, men det har vist sig at holde i over 50 år.

Kilde: http://www.th-dk.dk/