Der er ikke mange af os som er meget for at indrømme det, men penge er en af de ting som virkelig får verden til at dreje rundt. Vi skal bruge pengene til at klare os igennem stort set alle aspekter af hverdagen; transport til og fra skole og arbejde, mad, sociale aktiviteter, det tøj vi har på kroppen og meget, meget mere. Selv om man egentlig ikke er særligt materialistisk, så er det derfor stadig nødvendigt at have penge nok til dagen og vejen. Når dette så er sagt, så er der stor forskel på folk. Nogen er tilfredse med kun at have penge til lige at komme igennem hverdagen, og så lægger de vægten på nogle andre ting i livet. Men for andre er det at blive velhavende og kunne leve godt en ambition. Og det er der bestemt intet galt med.

At være rig har nemlig utroligt mange positive fordele som man bestemt ikke kan ignorere. For det første, så er det friheden til at gøre næsten hvad man har lyst til. Ser man et smukt maleri så har man muligheden for at købe det frem for bare at drømme om det. Har man brug for en pause fra det hele og tage på ferie, så er der intet som stopper en i at gøre dette. Og ikke mindst, noget som er vigtigt for rigtigt mange forældre, så har man muligheden for at forsørge sine børn, hjælpe dem og give dem alt hvad de nu måtte have brug for i livet. Selvfølgelig kommer mange penge ikke af sig selv og man skal som oftest arbejde rigtigt hårdt for dem, men er denne livsstil en ambition som man ønsker at opfylde, så er det helt sikkert de mange timer på kontoret værd.

Som statsautoriseret revisor København skriver man sig ind under den velhavende kategori

Drømmer man om penge, så er det ikke en dum idé at tænke taktisk når man skal vælge karrierevej og uddannelse. For det er ikke alle uddannelser som giver lige gode jobmuligheder, og dette er desværre bare et faktum. Der er selvfølgelig en række klassiske uddannelser som er notorisk kendt for næsten at garantere en god indtjening; disse er for eksempel juristuddannelsen, lægeuddannelsen og økonomiuddannelsen. Og det er netop den sidste del, hvor der særligt inden for de seneste år er kommet en kæmpe efterspørgsel.

Der er nemlig rigtigt mange private firmaer som efterlyser en god statsautoriseret revisor til at holde styr på deres økonomi, og som er villige til at betale gode penge for denne service. Med en uddannelse inden for dette felt har man altså gode muligheder for at hapse sig en god stilling meget hurtigt. Vælger man samtidig at praktisere i en stor by som København, ja så er mulighederne for at få de gode arbejdsopgaver endnu større end de ville være rigtigt mange andre steder i landet.