Er du i tvivl om hvordan det nu lige er du får trådløst internet, og hvordan du skal installere det hele. Er det gratis eller ej? Ja så læs med her hvor vi kommer med svarene.

Rigtig mange danskere er lidt i tvivl når de skal købe en ny internetforbindelse om de kan få trådløst internet, og om det er dyrt eller gratis. I dag er tråd løst internet det der kaldes for WiFi. WiFi er noget de fleste ikke kan undvære i deres hverdag, da teknologien fylder mere og mere i dag, end den gjorde før hen.

Kernen til trådløst internet er det der kaldes en router. Hvis du derfor kan se i den internet pakke at der er tilkoblet en router, ja så skal du ikke være nervøs. Så længe du har en router koblet til din internet pakke, er problemet løst. Dog skal du ofte selv installere den. Har du brug for hjælp, kan de fleste udbydere også hjælpe dig med dette dog mod betaling.

En router skaber netværk ved at sende og modtage trådløse signaler. En router er derfor det vigtigste element, når der skal være trådløst ingernet. Det er meget forskelligt hvor routeren gemmes. Nogle vælger at gemme den på loftet, andre lige ved tv’et og nogle et helt andet sted. Det er dog en god ide altid at gemme routeren et sted, hvor den er til at komme nærheden af. Der kan til tider være nogle komplikationer med routeren, men det skal gerne gå hurtigt over igen, ellers kan det være den skal skiftes ud, eller flyttes.

Hvis du eller din familie bor i et stor hus med flere etager, kan det være en god ide at anskaffe sig en router forstærker. En router forstærker er med til at få signalerne igennem til hele huset. Det kan også være en god ide, at sætte forstærkeren i den anden ende af huset, for at signalet godt igennem.

Vil du gerne have nyt internet med dertilhørende router, kan du klikke ind på InternetTjek.dk. Her kan du finde de billigste internetforbindelser i den del af landet hvor du bor. Det gør du ved at taste dit postnummer på internettjek.dk, herefter vil de billigste løsninger til dine behov dukke op, og du kan nemt sammenligne udbyder mod udbyder.