Kender du det når man skal til at købe ny telefon, og der bare er så mange at vælge i mellem? Det hele virker så uoverskueligt, da der er så mange forskellige modeller og mærker, samt at de alle har noget der er unikt for præcis deres model.

Først skal man måske overveje om man er til en Iphone, android eller windows phone, hvis det altså er en smartphone man er på jagt efter. Der er stor forskel på disse tre styresystemer, og derfor er det en god idé at vælge det man føler sig mest tryk ved, medmindre man er på jagt efter noget helt nyt, hvilket også kan være sjovt.

Hvis man er til android styresystemet, kunne en mulighed være en Samsung Galaxy, der er en af de store mærker i øjeblikket. Samsung Galaxy kommer også i flere modeller og i prisklasser fra lige omkring de tusind kroner til omkring titusinde kroner. Der er stor variation i, hvad de forskellige modeller af Samsung Galaxy har af funktioner. Hvis man er den type der arbejder meget og har brug for at alle sine aftaler og kontakter mm. er på telefonen kunne det være en god idé med en lidt PDA lignende telefon.

Samsung har for nogle år siden lanceret Samsung Galaxy Note modellen der har en pen der medfølger, så det er lettere at skrive en note, planlægge møder eller klikke sig rundt i sin telefon.

Er man derimod ikke så vild med at skulle bruge en pen, og måske bare leder efter noget i en mindre prisklasse findes der også S3 mini modellen. Den er lille og let at have i hånden, desuden er den også i den billige ende af Samsung galaxy telefonerne. Hvis man ønsker en lidt nyere model, men stadig i en billig prisklasse, findes der også en S4 mini, der hører til en nyere generation af Samsung Galaxy modellerne. Både S3 mini og S4 mini findes begge i en stor model, hvis man ønsker en større skærm.

Er man en meget mobilinteresseret person, der elsker de nyeste modeller med alle de nye funktion og gadget der nu må høre med, så kommer man ikke udenom den nyeste model der blev lanceret i 2015 og det er selvfølgelig S6, S6 edge og S6 edge plus.

S6 edge er en helt ny model og har et stort differentiale i forhold til de tidligere modeller. Det der gør den særlig er, at den teknisk set har tre skærme og dette giver mobilen et pænt, rundt og blødt udseende. Selvom der er tre skærme fungerer de alligevel sammen, således at man har sine kontakter placeret i den ene side, og kan så trække sådan at de kommer ind på hovedskærmen. Denne telefon er helt ny og har masser af nye funktioner og ideer med sig, inklusiv den hurtige opladetid som ligger på omkring 10min.