Fri For Gebyr

Gratis Information

Internet

Webhosting kan både være godt og billigt

Generelt set, så har den danske forbrugere – eller verdens forbruger, for den sags skyld – en formodning om, at hvis noget er billigt, så er det også dårligt. Det er i mange tilfælde også rigtigt, fordi man antager, at grunden til at tingen er billig er fordi, at den er lavet af billige materialer eller af medarbejdere på dårlig løn. Problemet opstår så dog, når det ikke længere er tilfældet.

For der er mange grunde til at virksomheder sætter deres priser som de gør. Nogen gange er det fordi det er noget billigt skrammel, men andre gange er det fordi de ved, at hvis de kan levere et godt produkt til en fordelagtig pris, så har de vundet en masse kunder som gang på gang vil komme tilbage.

Hvad gør webhosting godt?

Det samme gælder for webhosting. Bare fordi et produkt er billigt, så er det ikke nødvendigvis dårligt. Måske er de gode til at optimere deres servere. Måske har de 1 utrolig dygtig ansat i stedet for 15 middelmådige. Der kan være mange årsager, som ikke betyder, at produktet er dårligere. Man kan starte med at finde ud af hvad der gør webhosting godt.

Det er nemlig meget forskelligt fra person til person og fra virksomhed til virksomhed. Det afhænger 100% af det specifikke behov, som hjemmesiden skal opfylde. Nogle satser hårdt på hastighed, så siden indlæser utrolig hurtigt, men vælger ikke at prioritere, at siden nogle gange går ned. Andre ofrer hastigheden og oppetiden fordi de gerne vil have, at sikkerheden skal være i top, så de ikke er sårbare over for angreb udefra og lignende.

En helt tredje skal måske bare have en oppetid så høj som mulig, selvom siden kører langsom og har nogle sikkerhedsbrister. Det afhænger, som sagt, 100% af den individuelles behov og hvad siden skal bruges til. På sociale medier er oppetid konge. Hvis siden går ned, så finder folk noget andet. Hos bankerne er det sikkerheden der skal være i orden, for det er personfølsomme data der bliver behandlet. Der tegner sig et mønster.

Rabatkoder gør webhosting billigt

Nu kommer webhosting og rabatkoder ind i billedet. For der er mange ting der gør hosting godt, men hvis det koster absurd meget, så er det jo i bund og grund lige meget. Vi ved alle sammen godt hvor hurtigt en sportsvogn kan køre os på arbejde, men det er økonomien jo ikke til. Derfor handler det også om, at prisen skal være god uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan fx. få 30% med denne her.

Det er naturligvis lidt svært at gøre, men en rigtig god måde er at benytte sig af rabatkoder. Det er nemlig både smart for virksomheden og dig som kunde. Du får en meget billigere hosting, fordi man betaler langt ud i fremtiden, så det ikke kun er på 1 måned du får rabat. Samtidig får virksomheden lidt ekstra eksponering til deres webhosting og rabatkoder, så de kan få nye kunder og øge deres omsætning, hvilket i sidste ende gavner forbrugeren.

1 kommentar

  1. Emma Schmidt

    På mit arbejde har vi for nogle uger siden lavet en aftale om server hosting med dette it-firma http://www.softcom.dk/produkter/cloudhosting
    Det har været de helt rette penge givet ud. Oppetiden har været 100 procent og hastigheden ikke til at klage over. Hvis der har været noget, har vi en kontaktperson, som altid har været klar til at hjælpe men vigtigst af alt – har kendt til løsningen hver gang. Hvis ikke man har ressourcerne internt i firmaet vil jeg helt klart anbefale, at man laver en aftale med et it-firma om at tage ansvaret for IT drift.

Leave a Reply